Boris Becker: Îmi place Halep foarte mult/ Fostul mare campion a explicat, însă, de ce nu o va antrena pe sportiva din România

Fostul mare campion al tenisului Boris Becker a explicat de ce nu o va antrena pe Simona Halep, cea care nu mai beneficiază din noiembrie anul trecut de serviciile lui Darren Cahill.

2986 afișări
Imaginea articolului Boris Becker: Îmi place Halep foarte mult/ Fostul mare campion a explicat, însă, de ce nu o va antrena pe sportiva din România

Boris Becker: Îmi place Halep foarte mult/ Fostul mare campion a explicat, însă, de ce nu o va antrena pe sportiva din România

"Îmi place Simona foarte mult, dar nu vreau să fiu un antrenor sau un consultant. În România am fost doar la o petrecere pentru a-l face fericti pe prietenul meu, Ţiriac", a spus Becker, omul ce a câştigat trei titluri de Wimbledon în carieră, conform celor de la Tennis World USA.

În luna decembrie a anului trecut au existat zvonuri privind o colaborare Halep - Becker, mai ales că Simona a rămas fără serviciile antrenorului Darren Cahill, dar managerul de comunicare al româncei a lămurit repede situaţia. Neamţul şi tenismena noastră fuseseră la o petrecere organizată de Ion Ţiriac, omul de afaceri fiind fostul agent al neamţului şi totodată mentorul sportivei din Constanţa.

De asemenea, managerul de comunicare al Simonei, a spus atunci pentru ProSport: "Nu e nimic adevărat. Prezenţa lui Becker a fost o surpriză pe care echipa Stejarii a făcut-o la acel eveniment membrilor".

Halep a început sezonul fără antrenor, după ce anul trecut Darren Cahill a decis să încheie colaborarea. De-a lungul timpului, Simona a mai avut ca tehnicieni pe unii ca Andrei Mlendea, Firicel Tomai, Adrian Marcu, Victor Ioniţă, Thomas Hogstedt şi Wim Fissette.

Mai mult, neamţul a declarat recent că Simona Halep nu va putea câştiga Australian Open şi a expus cele trei mari minusuri ale româncei: "Simona nu are cel mai bun serviciu din circuit, iar lovitura de forehand nu este nici ea perfectă. A fost accidentată mult timp şi nu a mai jucat o perioadă. O văd cam la acelaşi nivel cu Kerber şi să nu uităm că Serena este din nou la un nivel înalt. Nici de Caroline Wozniacki nu trebuie să uităm, iar Muguruza evoluează şi ea din ce în ce mai bine. Şanse mai au pentru trofeu şi unele ca Pliskova sau Julia Goerges, dar în schimb Şarapova nu e favorită. Ea trebuie să arate că mai paote juca la un nivel ridicat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici