Bornescu şi-a reziliat contractul cu Universitatea în schimbul a 250.000 de euro

Agentul Ana Maria Prodan a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că portarul Mircea Bornescu a ajuns la un acord cu patronul Adrian Mititelu pentru rezilierea contractului cu Universitatea Craiova în schimbul a 250.000 de euro, pe care trebuie să îi achite până în pauza competiţională din iarnă.

25 afișări
Imaginea articolului Bornescu şi-a reziliat contractul cu Universitatea în schimbul a 250.000 de euro

A.M. Prodan: Bornescu şi-a reziliat contractul cu Universitatea în schimbul a 250.000 de euro (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Am avut o întâlnire azi-noapte cu Mircea Bornescu şi Adrian Mititelu şi am ajuns la un acord. Adrian Mititelu a fost de acord cu rezilierea contractului, Bornescu urmând să îi achite 250.000 de euro. Portarul a plătit deja jumătate, iar restul îi va achita în tranşe până în pauza competiţională din iarnă. Deşi întâlnirea se anunţa una foarte grea, a fost extraordinară. Nu-mi venea să cred. Bornescu şi Mititelu şi-au amintit de multe momente frumoase petrecute împreună. La sfârşit Bornescu i-a cerut un echipament complet de-al Universităţii pentru a-l păstra ca amintire", a spus agentul portarului.

Ana Maria Prodan a adăugat că deocamdată Mircea Bornescu nu a semnat cu nicio echipă. "Avem o ofertă din Rusia pentru el şi bineînţeles clubul Rapid, care s-a arătat interesat de el. Acum nu a semnat cu nimeni, pentru că nici nu ar avea cum. Abia marţi el va fi declarat oficial jucător liber de contract de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor de la LPF. El n-are cum să semneze până nu e liber. Discuţii cu Rapid sunt, dar trebuie să ne întâlnim, să vedem care sunt condiţiile. Mircea trebuie să se gândească bine ce ofertă alege şi cu cine semnează", a precizat Ana Maria Prodan.

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a confirmat rezilierea contractului cu Mircea Bornescu, precizând că nu ştie dacă portarul a semnat cu FC Rapid.

"Nu ştiu dacă a semnat cu Rapid. Nu mai este treaba mea. Aseară ne-am întâlnit şi am căzut de acord să reziliem contractul", a spus Mititelu.

Jucătorul Mircea Bornescu se află din luna iunie în conflict cu oficialii clubului Universitatea Craiova, el solicitând comisiilor LPF să fie declarat jucător liber de contract pentru că nu a fost plătit. De partea cealaltă, gruparea olteană i-a reproşat absenţa de la antenamente şi a decis suspendarea şi amendarea lui cu 25 la sută din contract.

Jucătorul care se antrenează din vară la baza sportivă Pro Rapid este dorit de antrenorul Viorel Hizo la Rapid, tehnicianul menţionând că echipa sa are nevoie de un portar cu experienţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici