Bosânceanu: Am scăpat de jucătorii care nu erau alături de echipă cum ar fi trebuit

Preşedintele CA al FC Farul, Gheorghe Bosânceanu, a declarat că în această pauză competiţională a înlăturat de la formaţie mai mulţi jucători incorecţi, şi care "trimiteau mesaje altor conducători de club în ziua partidelor cu acele echipe", transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am avut jucători în lot de care am reuşit, din fericire, să scăpăm şi care nu erau alături de echipă cum ar fi trebuit. Aceştia trimiteau diverse mesaje unor alţi conducători de cluburi chiar în ziua partidei cu acea echipă. Am văzut chiar eu acele mesaje, mi-au fost arătate şi mi s-a spus doar că trebuie să scap de acel tip de jucători", a spus Bosânceanu.

Oficialul constănţean a menţionat că este dispus să facă "orice fel de compromisuri" pentru evitarea jocurilor de culise în campionat. "Eu sunt dispus să fac orice fel de compromisuri din acest an pentru ca totul să se joace pe teren şi să nu mai existe fel şi fel de influenţe. Dacă voi sesiza că un alt conducător de club va face ceva pentru a influenţa soarta unei partide, îl voi denunţa chiar eu. Să nu mi se ceară însă să vin cu probe faţă de arbitrii sau observatori că nu sunt SRI", a subliniat Bosânceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici