Bosânceanu: Arbitrajul a fost discutabil, părtinitor

Preşedintele Consiliului Director al clubului Farul, Gheorghe Bosânceanu, a declarat, duminică seară, după victoria, cu scorul de 1-0, din meciul cu FC Vaslui, că arbitrajul acestei partide a fost discutabil şi părtinitor.

11 afișări
Imaginea articolului Bosânceanu: Arbitrajul a fost discutabil, părtinitor

Bosânceanu: Arbitrajul a fost discutabil, părtinitor (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie importantă, muncită. Am jucat în zece contra unei echipe cu cotă în campionatul nostru, am văzut un joc viu disputat, cu faze la ambele porţi. Arbitrajul a fost discutabil, părtinitor, nu neapărat eliminarea lui Vlas, care probabil a fost corectă. Maniera de arbitraj a adus Vasluiul peste noi, atât cât a putut, şi nu este normal, mai ales că este şi fiul preşedintelui Comisiei de Arbitri", a spus Bosânceanu, criticând astfel prestaţia centralului Augustus Constantin.

Gheorghe Bosânceanu a precizat că este normal ca finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, să fie nemulţumit de jocul vasluienilor.

"La un moment dat a părăsit tribuna", a precizat el.

Bosânceanu a făcut referire şi la faptul că, la un moment dat, spre finalul meciului, tehnicianul FC Vaslui, Viorel Hizo, a strigat către tribuna oficială: "Ce să fac mă, să-l dau afară?".

"Nu cred că patronul poate aduce ceva bun dacă intervine în timpul jocului, mai ales în prezenţa altor oficiali, spectatori. Oricum, Hizo făcuse toate schimbările şi nu avea ce să facă", a afirmat oficialul clubului Farul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici