Video Bouchard a refuzat să dea mâna cu Dulgheru: Nu cred în ideea de a ura succes înainte de meci - VIDEO

Jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard a refuzat să-i strângă mâna Alexandrei Dulgheru, după tragerea la sorţi pentru întâlnirea Canada-România din Fed Cup, numărul 7 WTA explicând că nu are nici cu sportiva română, dar nu crede în ideea de a ura succes înainte de meci.

7690 afișări

"Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla", a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Jucătoarea română a afirmat că a fost surprinsă de reacţia lui Bouchard, dar nu a fost deranjată. "A fost puţin ciudat, pentru ca ei au spus «shake hands», iar ea nu a vrut. Aşa a decis ea. A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjează", a menţionat Alexandra Dulgheru pentru Dolce Sport.

Întâlnirea Canada - România va avea loc sâmbătă şi duminică, la Arena Maurice Richard din Montreal. Meciurile vor începe de la ora 20.00. Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca în companiei Eugeniei Bouchard, sâmbătă, în prima zi a întâlnirii Canada - România, din Fed Cup, programată la Montreal.

Conform tragerii la sorţi, duminică, în a doua zi a întâlnirii vor avea loc partidele:

Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) - Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA)

Francoise Abanda (locul 260) - Alexandra Dulgheru (locul 69)

Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann - Andreea Mitu/Raluca Olaru

Învingătoarea va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici