Bourceanu: Dacă era Chiricheş în teren alta era soarta meciului

Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, a declarat că alta ar fi fost soarta meciului cu Legia Varşovia, încheiat miercuri, cu scorul de 1-1, pe Arena Naţională, dacă pe teren s-ar fi aflat fundaşul Vlad Chiricheş.

356 afișări
Imaginea articolului Bourceanu: Dacă era Chiricheş în teren alta era soarta meciului

Bourceanu: Dacă era Chiricheş în teren alta era soarta meciului

"Nu a fost o seară grozavă. Am făcut o primă repriză bună, a doua, din păcate, am jucat de la egal la egal cu ei şi am primit şi golul. Nu a fost o zi bună. Ieşirea lui Pintilii probabil că a slăbit echipa, dar Prepe a intrat foarte bine. În perspectiva meciului retur avem o absenţă foarte importantă, Pintilii e un om de bază al Stelei. Din păcate ne-a lipsit şi Chiricheş, sperăm ca la meciul retur să fie în teren, pentru că dacă ar fi fost în teren, cu totul alta ar fi fost soarta meciului. Îmi cer scuze faţă de ceilalţi colegi, dar cred că dacă Chiri era în teren, alta era soarta meciului, din punct de vedere al jocului ofensiv. E cel mai bun jucător de la Steaua, cel mai bine cotat şi oricine ar veni în locul lui acum, din păcate nu e Chiricheş. Probabil că el va pleca într-un viitor mai apropiat, nu ştiu când, o să încercăm să ne descurcăm fără el. Dar acum e la echipă şi avem nevoie de el. Cred că impactul pe care îl am eu la echipă nu e atât de important ca al lui Chiricheş", a spus Bourceanu la DigiSport.

Deşi spune că nu se teme de atmosfera pe care o vor face fanii polonezi la meciul retur şi crede că Steaua poate învinge pe Legia "în orice zi a săptămânii", Bourceanu a precizat că el nu este foarte optimist în acest moment privind partida de la Varşovia. "Nu ne e teamă de atmosfera de la ei. Cu siguranţă, putem să-i depăşim în orice zi a spătămânii, dar avem nevoie de o zi bună şi de ceva mai mult optimism. În acest moment e un lucru care îmi lipseşte, dar sperăm să ne calificăm. Grupul nu se simte demoralizat, băieţii sunt optimişti, dar eu sunt un tip pesimist şi pun răul înainte tot timpul', a menţionat mijlocaşul stelist.

De partea cealaltă, portarul slovac al echipei Legia Varşovia, Dusan Kuciak, a declarat că şansele de calificare în grupele Ligii Campionilor sunt egale în continuare, dar a precizat că formaţia sa are un mic avantaj pentru că a marcat în deplasare.

"Şansele sunt egale în continuare. Ne aşteptam la un meci greu şi acum avem un mic avantaj că am marcat în deplasare. În a doua repriză am jucat ceea ce ştim. Mi se pare că şi Steaua a făcut un meci bun. Calificarea în Liga Campionilor ar fi un vis pentru Legia. Vrem să câştigăm acasă, nu avem cum să jucăm la 0-0, e greu. Steaua are jucători foarte buni, mi-au plăcut Piovaccari, Tănase, Bourceanu şi mai apoi Cristea", a spus Kuciak, care a apărat în Liga I la FC Vaslui.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia poloneză Legia Varşovia, într-un meci disputat pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Mijlocaşul Mihai Pintili a jucat o repriză, fiind schimbat la pauză de Andrei Prepeliţă după o accidentare. Pintilii a primit şi un cartonaş galben şi va fi suspendat la meciul retur.

Vlad Chiricheş nu a evoluat miercuri, oficialii Stelei precizând că el s-a accidentat la ultimul antrenament. Chiricheş este dorit în acest moment de echipa engleză Tottenham şi ar putea pleca în scurt timp în Anglia.

Partida retur se va disputa la 27 august, la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici