Boya nu a fost primit la antrenamentul echipei Rapid

Atacantul camerunez Pierre Boya s-a prezentat, luni, la antrenamentul de după-amiază al formaţiei Rapid, dar nu a fost primit de conducerea tehnică, el fiind exclus definitiv din lot după ce a băut împreună cu Vladimir Bozovici în autocarul echipei la întoarcerea de la Craiova.

19 afișări
Imaginea articolului Boya nu a fost primit la antrenamentul echipei Rapid

Boya nu a fost primit la antrenamentul echipei Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

Înaintea de a intra în baza sportivă Pro Rapid, jucătorul a declarat că nu i-a comunicat nimeni din conducere că este exclus din lot.

"Am citit şi eu în ziare, eu până acum nu am discutat cu nimeni din conducerea clubului. O să merg acum şi o să văd ce au decis. Dacă nu mă vor lăsa să mă antrenez trebuie să îmi explice, să îmi dea un motiv, să-mi arate o probă că este adevărat ce spun dânşii", a spus Boya.

Boya: Peseiro nu este "Dumnezeu"

"Ştiu ce a spus, dar nu este adevărat. Nu are nicio dovadă în acest sens. Nu poate să ia o astfel de decizie pentru că nu este Dumnezeu, nu este singurul om de aici. El este aici pentru a-şi face meseria pe teren. După meci nu este tatăl meu să mă urmărească, să vadă ce fac sau unde merg. Ar trebui să nu mai vorbească despre mine şi Bozo", a adăugat jucătorul giuleştean.

Pierre Boya a adăugat că nu vrea să facă parte din familia lui Jose Peseiro, despre care tehnicianul portughez a declarat că a format-o la Rapid.

"Despre ce fel de familie vorbeşte domnul Peseiro? Nu este nicio familie la Rapid. Dacă era o familie, trebuia să ne spună ceva, să vorbească şi cu mine şi Bozo. Dar nu a făcut asta, noi am aflat abia după antrenament că nu suntem pe lista de 18 pentru meciul cu FC Vaslui. Dacă spune că nu fac parte din familia lui, asta e, nici nu mai vreau să fac parte din familia lui. Noi nu am vorbit cu el nici atunci şi nici acum. Nu ne-a spus de ce ne-a scos din echipă, nu a spus nimic", a precizat Boya.

"Nu cred că viaţa mea îmi afectează evoluţiile din teren. Pentru că antrenorul nu îmi cunoaşte stilul de viaţă. Eu sunt singurul care îmi cunosc organismul şi ceea ce este bine pentru mine. Să spună că viaţa din afara terenului îmi afectează jocul este o mare prostie. El nu ştie nici un rahat despre mine", a afirmat atacantul.

Boya: Peseiro şi Zotta vor să aducă alţi jucători în locul nostru

Jucătorul rapidist a menţionat că antrenorul Jose Peseiro şi directorul general Constantin Zotta vor să îl dea afară de la Rapid împreună cu Vladimir Bozovici pentru a transfera alţi fotbalişti. "Suporterii ne cunosc. Ei ştiu că s-a întâmplat altceva atunci. Domnul Peseiro şi domnul Zotta vor să ne dea afară pe mine şi Bozo pentru a-şi face afacerile, pentru a aduce alţi jucători în locul nostru. Puteau să o facă, dar nu aşa. Încearcă să ne distrugă imaginea aici în România şi de aceea sunt aşa de supărat. M-am săturat de atâtea discuţii, de ceea ce fac ei. Ori pleac eu, ori pleacă ei... Eu am o vârstă şi probabil o să plec de la Rapid să-mi continui cariera", a adăugat Pierre Boya.

Fotbalistul a părăsit baza ProRapid după aproximativ o jumătate de oră, fără a face alte declaraţii.

Atacantul camerunez Pierre Boya a fost exclus definitiv din lotul echipei Rapid şi a fost amendat, în timp ce fundaşul muntenegrean Vladimir Bozovici a primit o sancţiune financiară, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, directorul general al grupării giuleştene, Constantin Zotta. Oficialul a explicat că după meciul cu Universitatea Craiova, la întoarcerea la Bucureşti, Boya şi Bozovici au introdus o sticlă de whiskey în autocarul echipei şi au băut, deşi antrenorul Jose Peseiro le-a permis jucătorilor să bea doar câte o bere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici