Bradley Wiggins, medalie de aur în proba de contratimp de la Campionatele Mondiale

Rutierul britanic Bradley Wiggins a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de contratimp de la Campionatele Mondiale de ciclism de la Ponferrada (Spania), informează site-ul oficial al competiţiei.

118 afișări
Imaginea articolului Bradley Wiggins, medalie de aur în proba de contratimp de la Campionatele Mondiale

Bradley Wiggins, medalie de aur în proba de contratimp de la Campionatele Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Românii Serghei Tvetcov şi Andrei Nechita s-au clasat pe locurile 44, respectiv 52. Tvetcov a terminat cu o întârziere de trei minute şi 56 de secunde faţă de învingător, în timp ce Nechita a sosit cu întârziere de cinci minute şi 33 de secunde.

Wiggins, câştigător al Turului Franţei în 2012, i-a devansat pe germanul Tony Martin, neînvins în această probă din 2011, şi pe olandezul Tom Dumoulin.

Bradley Wiggins, în vârstă de 34 de ani, a mai câştigat medalia de aur în proba de contratimp la Campionatele Mondiale din 2012, ediţie la care Martin nu a participat.

Primele zece locuri au fost ocupate de următorii ciclişti:

1. Bradley Wiggins (Marea Britanie) 56:25

2. Tony Martin (Germania) la 26 de secunde

3. Tom Dumoulin (Olanda) la 40 de secunde

4. Vasil Kirienka (Belarus) la 47 de secunde

5. Rohan Dennis (Australia) la 57 de secunde

6. Adriano Malori (Italia) la 1:11

7. Nelson Oliveira (Portugalia) la 1:21

8. Anton Vorobiev (Rusia) la 1:29

9. Jan Barta (Cehia) la 1:43

10. Jonathan Castroviejo (Spania) la 1:44.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici