Brandurile mari se luptă în fotbalul mic din România

  • Federaţia Româna de Fotbal a decis ca Liga a II-a să aibă o singură serie în sezonul următor cu 20 de echipe.
  • Echipe importante precum Rapid, Farul, Petrol, U Cluj sau FCU Craiova se vor lupta pentru promovare.
  • Liga a II-a va avea echipe antrenate de jucători cu nume: Viorel Moldovan, Ianis Zicu, Florin Bratu, Adrian Iencsi sau Claudiu Niculescu.
150 afișări
Imaginea articolului Brandurile mari se luptă în fotbalul mic din România

Mediafax

Liga a II-a din România va avea 20 de echipe în sezonul următor. FRF a decis să păstreze o singură serie în sezonul următor. Echipele care vor termina pe primele 2 poziţii vor promova direct, iar următoarele 2 vor juca meciuri de baraj.

Va fi o luptă imensă între nume importante din istoria fotbalului românesc. Rapid sau Petrolul au fost campioane ale României iar acum se luptă cu Farul, Universitatea Cluj sau Craiova condusă de Adrian Mititelu.
 
ECHIPE MARI DIN LIGA A II-A
 
RAPID
UNIVERSITATEA CLUJ
FARUL
U CLUJ
PETROLUL
CSM REŞIŢA
ASU POLI TIMIŞOARA >>
 
Liga a II-a atrage atenţia şi prin antrenorii de pe bancă. Foşti jucători importanţi din fotbalul românesc se vor duela pentru promovare.
 
ANTRENORI DIN LIGA A II-A
 
ADRIAN IENCSI - RAPID
CLAUDIU NICULESCU - MIOVENI
IANIS ZICU - FARUL
FLORIN BRATU - CHIAJNA
VIOREL MOLDOVAN - PETROLUL
ADRIAN FALUB - U CLUJ
EUGEN TRICĂ - U CRAIOVA 1948
ERIK LINCAR - TURRIS TURNU MĂGURELE >>
 
”Toţi sunt antrenori tineri, care doresc să se afirme, şi, din punctul ăsta de vedere, va fi mişto să vedem ambiţia şi implicarea fiecăruia. (...) Nu putem spune că suntem favoriţi, pe o poziţie cu şanse reale (la promovare), dar ne vom lupta pentru şansa noastră,” a declarat Ciprian Marica, patronul echipei Farul Constanţa.
 
”Mă bucur că am plăcerea să fiu din nou acasă. De abia aştept să ne revedem pe stadion,” a spus Adrian Iencsi, antrenor Rapid.
 
Autori: Sebastian Ujică, Ciprian Bolan
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici