Brânză: Anul 2013 a fost foarte bun, voi munci în continuare să fiu pe podium la fiecare competiţie

Sportiva Ana Maria Brânză, care a fost desemnată cea mai bună spadasină a anului 2013 la Congresul Federaţiei Internaţionale de Scrimă de la Paris, a declarat, joi, că în 2014 va munci cu aceeaşi ambiţie pentru a urca pe podium la fiecare compeţie la care va participa.

76 afișări
Imaginea articolului Brânză: Anul 2013 a fost foarte bun, voi munci în continuare să fiu pe podium la fiecare competiţie

Ana Maria Brânză (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Titlul primit la Paris este o recunoaştere a rezultatelor obţinute de mine în acest an. M-am bucurat tare mult să fiu prezentă la gala organizată de Federaţia Internaţională de Scrimă. Mai ales că a fost o festivitate specială, federaţia a sărbătorit centenarul. A fost un moment special. Chiar dacă am mai primit acest titlu şi în 2008 şi 2009 acum m-am bucurat mai mult. În 2013 a avut mai multă greutate şi mai multă vizibilitate şi în plus l-am primit la Paris înainte cu o zi de Ziua Naţională a României. Anul ăsta a fost unul foarte bun pentru mine, vom vedea cum va fi 2014. În ianuarie avem deja prima etapă de Cupă Mondială la Doha. Eu o să muncesc cu aceeaşi ambiţie să fiu pe podium în fiecare competiţie", a afirmat sportiva.

Ana Maria Brânză a cumpărat şi a montat, joi, mobilierul necesar copiilor de la Asociaţia pentru Intervenţie Terapeutică în Autism din Bucureşti cu banii strânşi din donaţiile participanţilor la crosul organizat cu ocazia zilei sale de naştere la 24 noiembrie. "Mă bucur că am reuşit să aducem mobila, acum trebuie să o montăm pentru ca aceşti copii să se bucure. Am făcut un lucru bun astăzi şi am un sentiment bun. A fost ideea mea, toţi cei care au participat la ideea mea cu crosul au muncit şi le mulţumesc pentru tot. Simplul fapt că aceşi copii zâmbesc acum şi îşi pot desfăşura activitatea în condiţii normale este cea mai mare mulţumire pentru mine", a spus Brânză.

Ana Maria Brânză şi-a dedicat aniversarea de la sfârşitul lunii noiembrie proiectului "Căsuţa piticilor cu autism" al Asociaţiei pentru Intervenţie Terapeutica în Autism (AITA). Pentru a-i ajuta pe copii, sportiva a renunţat la cadouri în favoarea acestora, participanţii la cros fiind rugaţi să nu cheltuiască banii pe cadouri pentru sarbatorită, ci să îi doneze într-o urnă amplasată la locul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici