Brazilianul Ronaldo, tată pentru a treia oară

Atacantul brazilian al formaţiei Corinthians, Ronaldo, a devenit tată pentru a treia oară, marţi, când s-a născut cea de-a doua fetiţă a sa, Maria Alice.

76 afișări
Imaginea articolului Brazilianul Ronaldo, tată pentru a treia oară

Brazilianul Ronaldo, tată pentru a treia oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maria Alice s-a născut prin cezariană şi are 3,45 kg şi 50 cm. Mama, Maria Beatriz "Bia" Anthony, şi fetiţa se simt bine, conform serviciului de presă al spitalului israelian Albert Einstein.

Clubul Corinthians anunţase, în cursul zilei de marţi, că Ronaldo a fost învoit de a antrenament, pentru a fi alături de Maria Beatriz.

Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, mai are un băiat, Ronald, cu fosta sa parteneră, Milene Domingues, şi încă o fetiţă, Maria Sophia, cu Maria Beatriz Anthony.

Campion mondial cu Brazilia în două rânduri (1994 şi 2002), Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria turneelor finale ale Cupei Mondiale, cu 15 reuşite (1998, 2002 şi 2006). În februarie, el a anunţat că se retrage din actitivate la finalului anului 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici