BREAKING NEWS | Cosmin Contra, noul selecţioner al României. Anunţul oficial al FRF, după o întâlnire de două ore cu antrenorul echipei Dinamo

La capătul unei întâlniri de două ore cu Răzvan Burleanu, la sediul FRF, Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, bătut palma cu şeful Federaţiei, iar forul care conduce fotbalul românesc a anunţat, pe site-ul oficial, că cele două părţi au ajuns la o înţelegere de principiu.FRF a confirmat printr-un comunicat de presă că a ajuns la un acord de principiu cu Cosmin Contra.

3374 afișări
Imaginea articolului BREAKING NEWS | Cosmin Contra, noul selecţioner al României. Anunţul oficial al FRF, după o întâlnire de două ore cu antrenorul echipei Dinamo

Cosmin Contra e la sediul FRF pentru a discuta cu Burleanu! Dinamo a pus o condiţie neaşteptată

Contra va fi validat în funcţie după şedinţa Comitetului Executiv al FRF de vineri, 22 septembrie, şi, din primele informaţii, îşi va rezilia contractul cu Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB.

"Federaţia Română de Fotbal a ajuns la o înţelegere de principiu cu domnul Cosmin Contra în privinţa preluării postului de selecţioner al Naţionalei României.

În data de 14 septembrie 2017, preşedintele Răzvan Burleanu a fost mandatat prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF să negocieze cu anumiţi antrenori ocuparea funcţiei de selecţioner al echipei naţionale. Comisia Tehnică a recomandat mai multe nume de candidaţi, iar preşedintele FRF şi-a însuşit aceste propuneri.

Numirea în funcţie a unui nou selecţioner şi detaliile contractului ce urmează a fi încheiat vor fi prezentate Comitetului Executiv şi supuse aprobării acestuia", se arată pe site-ul frf.ro.

--------------------------------------------

Cosmin Contra a ajuns la sediul FRF pentru a negocia cu preşedintele Răzvan Burleanu de când va prelua funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal. 

Potrivit Digisport, Dinamo îşi doreşte să-l păstreze pe Contra şi pentru meciul cu Concordia Chiajna, partidă programată miercuri. Cererea clubului din "Ştefan cel Mare" este susţinută prin faptul că oricum Contra nu poate fi numit oficial pe banca naţionalei până joi, atunci când se va întruni Comitetul Executiv. De cealaltă parte, Burleanu îşi doreşte ca tehnicianul în vârstă de 41 de ani să-şi preia atribuţiile de selecţioner începând cu ziua de luni. Convocările pentru meciurile cu Kazakhstan şi Danemarca trebuie trimise până luni, cel târziu, iar preşedintele FRF şi-ar dori ca scrisorile să fie trimise de noul selecţioner, scrie Prosport. 

Conform sursei citate, Contra va merge la echipa naţională alături de doi oameni cu care a lucrat şi la Dinamo: secundul Jerry Gane şi preparatorul fizic Javi Reyes.

Pare din ce în ce mai clar că antrenorul lui Dinamo va fi următorul selecţioner al României. Cosmin Contra a avut un discurs în vestiar după meciul cu CS U Craiova, discurs prin care şi-a luat 'Rămas bun' de la jucători.

Potrivit Sport.ro, Contra le-a spus jucătorilor că indiferent cine va veni în locul său, doar ei sunt cei care pot redresa echipa. "Numai voi puteţi îndrepta situaţia, indiferent de cine vine antrenor", a spus Contra după remiza cu CS U Craiova, rezultat care o menţine pe Dinamo pe locul 7, poziţie de play-out.

Cosmin Contra a susţinut o scurtă şedinţă de pregătire în această dimineaţă, la Severin, iar după-amiază are programată o întâlnire cu preşedintele FRF Răzvan Burleanu. Cei doi urmează să pună la punct detalii, un subiect sensibil fiind clauza de reziliere a contractului care se ridică la 60.000 de euro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici