Briatore: Alonso la Renault în proporţie de 60 la sută

Managerul Renault, Flavio Briatore, a declarat, luni, că pilotul spaniol Fernando Alonso va evolua în proporţie de 60 la sută, din sezonul viitor, pentru echipa franceză, informează Gazzetta dello Sport.

3 afișări
Imaginea articolului Briatore: Alonso la Renault în proporţie de 60 la sută

Briatore: Alonso la Renault în proporţie de 60 la sută

"În proporţie de 60 la sută, Alonso va veni la Renault. Alonso a avut un an oribil la McLaren. Pentru el mai sunt în cursă Toyota şi Red Bull. Noi avem un avantaj pentru că îl cunoaştem. Oricum, până mâine se va decide totul. Nu este uşor când te căsătoreşti, să divorţezi, iar apoi te împaci", a declarat Briatore pentru postul RAI.

Alonso a evoluat un an pentru McLaren-Mercedes, după ce a câştigat două titluri mondiale cu Renault.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici