Brigadă de arbitri din Croaţia la partida România - Estonia

Partida România - Estonia, programată la 15 octombrie în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, va fi arbitrată de o brigadă din Croaţia, avându-l la centru pe Marijo Strahonja, informează, vineri, site-ul oficial al FRF.

145 afișări
Imaginea articolului Brigadă de arbitri din Croaţia la partida România - Estonia

Brigadă de arbitri din Croaţia la partida România - Estonia (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Strahonja va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Sinişa Premuzaj şi Igor Krmar, iar abitru de rezervă va fi Ante Simunovici Vucemilovici. Observator de arbitri a fost desemnat scoţianul Hugh Dallas, iar comisar FIFA va fi germanul Rainer Koch.

Echipa naţională a României întâlneşte la 15 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Estoniei, în ultimul său meci din cadrul grupei D a preliminariilor CM 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici