Brigadă din Suedia la meciul Unirea Urziceni - FC Liverpool

Partida Unirea Urziceni - FC Liverpool, contând pentru manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, va fi arbitrată de o brigadă din Suedia avându-l la centru pe Stefan Johanesson, informează uefa.com.

12 afișări
Imaginea articolului Brigadă din Suedia la meciul Unirea Urziceni - FC Liverpool

Brigadă din Suedia la meciul Unirea Urziceni - FC Liverpool

Johannesson va fi ajutat la cele două linii de Magnus Sjoblom şi Peter Martinsson, în timp ce Marin Ingvarsson şi Markus Strombergsson vor fi arbitri suplimentari. Rezervă va fi Magnus Ahlsen

Delegat UEFA la acest meci va fi francezul Jean Louis Piette, în timp ce italianul Cosimo Bolognino va fi observator pentru arbitri.

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe stadionul Steaua, formaţia Liverpool, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici