Bruno Fernandes: Dacă îmi spunea cineva că vom câştiga cu 4-1, aş fi spus că visează prea mult

Fundaşul portughez Bruno Fernandes a declarat, marţi, la TVR 1, că dacă i-ar fi spus cineva înainte de meciul cu Glasgow Rangers că Unirea Urziceni va câştiga cu 4-1, în etapa a treia a Ligii Campionilor, i-ar fi spus că "visează prea mult".

41 afișări
Imaginea articolului Bruno Fernandes: Dacă îmi spunea cineva că vom câştiga cu 4-1, aş fi spus că visează prea mult

Unirea Urziceni obţine prima victorie în Liga Campionilor, scor 4-1, cu Glasgow Rangers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost greu, Glasgow este o echipă bună, obişnuită cu competiţii de acest nivel. Ştiam că trebuie să facem treabă bună şi să obţinem un rezultat bun. Toţi băieţii s-au dăruit şi la final au fost aplauze pentru întreaga echipă. Dacă îmi zicea cineva că vom câştiga cu 4-1, aş fi spus că visează prea mult, dar dacă munceşti, atunci se poate. Acum vrem să ne bucurăm de acest rezultat şi apoi ne vom gândi la celelalte meciuri", a spus jucătorul portughez.

Bruno Fernandes a adăugat că se bucură pentru faptul că henţul comis de el în careu, în prima repriză, nu a contat pentru rezultatul final. La faza respectivă, arbitrul Eric Braamhaar a dictat penalti, însă portarul echipei Unirea Urziceni, Daniel Tudor, care a debutat în Liga Campionilor în această seară, a apărat penaltiul executat de Davis în minutul 38.

La rândul său, atacantul Marius Bilaşco a declarat că această victorie este cu atât mai valoroasă cu cât a venit după o perioadă fără victorii.

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm, deoarece am făcut un meci foarte bun. Pentru mulţi dintre noi, aceste meciuri sunt unice în carieră, mă bucur că am reuşit să marchez în Liga Campionilor. Este extraordinar că am reuşit să câştigăm cu 4-1. Este normal să ne bucurăm pentru că nu am mai simţit gustul victoriei de ceva timp. Tudor a făcut un meci extraordinar şi a reuşit să ne ţină în joc", a spus Bilaşco.

Jucătorul echipei ialomiţene a adăugat că Unirea Urziceni va încerca să îndeplinească obiectivul, respectiv să se califice în primăvara europeană.

Fundaşul argentinian Pablo Brandan a declarat, pentru TVR, că Unirea Urziceni a meritat victoria.

"Suntem obosiţi, pentru că ne-am pregătit foarte mult pentru această partidă. Am reuşit să întoarcem rezultatul pentru că avem încredere în noi, suntem o echipă unită, ca o familie", a mai spus jucătorul.

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, a declarat că jucătorii se simt foarte bine după acest rezultat, dar că este nevoie ca ei să rămână cu picioarele pe pământ.

"Este un moment extraordinar să câştigi în LC. Ne bucurăm că am realizat un lucru minunat şi i-am bucurat pe suporterii din ţară. Am avut încredere în noi şi în ciuda faptului că jucam în faţa a 50.000 de spectatori ai echipei adverse am reuşit să întoarcem rezultatul", a mai spus Galamaz.

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a III-a a grupei G a Ligii Campionilor, obţinând astfel prima victorie în această competiţie.

Pentru Unirea Urziceni au marcat Bilaşco '32, Lafferty '49 (autogol), McCulloch '59 (autogol) şi Brandan '65, în timp ce Glasgow a punctat prin Ricardo Vilana (autogol), în minutul 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici