Bruno Simao a semnat un contract valabil până în vară cu Dinamo

Fundaşul stânga portughez al formaţiei UTA, Bruno Simao, a semnat, marţi, un contract valabil până la finalul acestui sezon cu formaţia FC Dinamo, informează site-ul prosport.ro.

84 afișări
Imaginea articolului Bruno Simao a semnat un contract valabil până în vară cu Dinamo

Bruno Simao a semnat un contract valabil până în vară cu Dinamo

"Am pus şi eu o vorbă bună pentru el. Este un jucător bun, care îşi face datoria", a precizat tehnicianul formaţiei UTA, Ionuţ Chirilă, pentru prosport.ro.

Fotbalistului portughez va avea cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani.

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a precizat că nu ştia că negocierile pentru achiziţionarea jucătorului portughez au fost finalizate: "Ştiam că erau discuţii cu Bruno Simao, dar nu ştiam că s-au finalizat negocierile".

Bruno Simao, 23 de ani, a fost transferat la UTA în vara anului 2006 şi a evoluat pentru echipa arădeană în 35 de partide din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici