Bucur, Graure şi Nichitean se alătură Stejarilor la Cupa Mondială de Rugby

Naţionala de rugby a României a convocat trei noi jucători pentru următoarele două meciuri de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa.

180 afișări
Imaginea articolului Bucur, Graure şi Nichitean se alătură Stejarilor la Cupa Mondială de Rugby

Rugby Romania, Facebook

Centrii Alexandru Bucur (SCM USV Timişoara) şi Mihai Graure (CS Dinamo), precum şi mijlocaşul la deschidere Luca Nichitean (CSM Ştiinţa Baia Mare) îi vor înlocui pe Gabriel Pop, Taylor Gontineac şi Hinckley Vaovasa, care sunt indisponibili din cauza accidentărilor.

Gontineac s-a accidentat în meciul cu Africa de Sud şi a fost diagnosticat cu o luxaţie posterioară de umăr drept şi fractură posterioară de glenoidă. Vaovasa suferă de o leziune de labrum la umărul stâng, iar Pop are o leziune la muşchiul oblic extern la nivelul coastei 11.

Cristi Chirica şi Vlad Neculau, titulari în ambele partide disputate la Cupa Mondială, sunt în plină recuperare în urma unor întinderi musculare abdominale.

Tudor Boldor, care a suferit o disjuncţie acromio-claviculară la umărul stâng, este incert pentru partida cu Scoţia.

Stejarii se pregătesc în continuare la baza din Libourne, lângă Bordeaux, unde sunt cantonaţi. Ei vor face deplasarea spre Lille, unde vor juca cu Scoţia sâmbătă, 30 septembrie, la ora 22:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici