Bucurescu: Sunt fericit că am spart gheaţa

Antrenorul echipei CS Otopeni, Marian Bucurescu, a declarat, sâmbătă seara, după remiza cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, că este fericit că formaţia sa a spart gheaţa şi a câştigat primul punct în Liga I, dar a precizat că elevii săi puteau câştiga.

15 afișări
Imaginea articolului Bucurescu: Sunt fericit că am spart gheaţa

Bucurescu: Sunt fericit că am spart gheaţa

"Pot să spun că sunt foarte fericit pentru că am reuşit să spargem gheaţa şi să luăm în sfârşit primul punct, deşi cred că după aspectul jocului şi la ocaziile pe care le-am avut puteam emite pretenţii la trei puncte. Acesta a fost jocul, am beneficiat puţin şi de degringolada de la Pandurii. Suntem şi noi destul de puerili în faza defensivă şi am primit un gol aşa cum l-am primit şi am avut nişte lufturi şi semilufturi. Problema rămâne cea a apărării, am primit nişte goluri foarte uşor. Nu mă interesează dacă a fost sau nu ofsaid, dar acolo suntem încă deficitari. Sper ca acest punct să fie de bun augur pentru că a fost un moment psihologic pentru noi şi sper ca acest punct pe care l-am luat în deplasare să fie un imbold pentru viitoarele partide pe care le vom juca", a spus Bucurescu.

Bucurescu: A fost un meci urât

"A fost un joc urât pentru că era dorinţa aceasta mare de puncte şi aceste puncte puse în joc afectează spectacolul fotbalistic, apare o presiune asupra jucătorilor. La noi apăsa mult faptul că după şapte etape nu am reuşit să luăm niciun punct. E o scuză a echipei mele, dar la formaţia adversă nu pot să judec eu ce se întâmplă", a afirmat Bucurescu.

Echipa CS Otopeni a obţinut primul punct în ediţia 2008-2009 a Ligii I, în urma rezultatului de egalitate înregistrat, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1 (1-1), într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici