Budescu, la plecarea în China: Este un pas înainte, sper să promovăm în prima ligă

Constantin Budescu a plecat, duminică, în China, pentru a se alătura noii sale echipe, Dalian Yifang, din a doua ligă, informează ProSport.

490 afișări
Imaginea articolului Budescu, la plecarea în China: Este un pas înainte, sper să promovăm în prima ligă

Budescu, la plecarea în China: Este un pas înainte, sper să promovăm în prima ligă (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Budescu a declarat că oferta chinezilor este una satisfăcătoare atât pentru el, cât şi pentru clubul Astra.

"Este o ofertă bună atât pentru mine, cât şi pentru club. Din punctul meu de vedere, este un pas înainte. Este o echipă care îşi doreşte să promoveze şi investesc foarte mulţi bani. Sper să promovăm anul acesta. Mi-am dorit din tot sufletul ca acest club (n.red. - Astra) să meargă în continuare şi să nu aibă probleme. Sper ca, prin banii care o să vină pe mine, să se rezolve toate problemele şi totul să fie ok. Am văzut că s-au tot vehiculat sume pe la televizor, sute de mii pe la semnătură, câştig 3-4 milioane. Nu stau lucrurile chiar aşa, dar este mai bine ca în ţară, oricum", a declarat Budescu.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este conştient că şi-a diminuat şansele de a ajunge la echipa naţională după transferul în liga a 2-a din China, dar rămâne optimist: "O să fie mai greu, dar dacă o să joc acolo, probabil o să fiu chemat şi la echipa naţională. Acesta este primul criteriu, să joci la echipa ta de club", a mai precizat Budescu, la plecarea în China.

Budescu a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. Câştigător al unei Cupei şi al unei Supercupe, pe plan intern, Budescu are şase selecţii şi două goluri pentru naţionala României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici