Budescu, replică acidă pentru Iordănescu: Dacă faci 0-0 chinuit, e OK. Asta e filosofia naţionalei!

Constantin Budescu (26 de ani) i-a dat, miercuri, o replică acidă lui Anghel Iordănescu, după ce selecţionerul României l-a avertizat că transferul în China, la Dalian Yifang, îi diminuează şansele de a prinde lotul pentru EURO 2016, notează ProSport.

439 afișări
Imaginea articolului Budescu, replică acidă pentru Iordănescu: Dacă faci 0-0 chinuit, e OK. Asta e filosofia naţionalei!

Budescu, replică acidă pentru Iordănescu: Dacă faci 0-0 chinuit, e OK. Asta e filosofia naţionalei!

În iarnă, Budescu a refuzat oferta Stelei pentru a semna cu o echipă din liga a doua chineză. Fotbalistul nu a fost convocat pentru meciurile amicale cu Lituania şi Spania, chiar dacă a adus victoria decisivă a României în Feroe. Anghel Iordănescu l-a anunţat în mai multe rânduri pe fostul mijlocaş al Astrei că-i va fi foarte greu să prindă lotul pentru turneul final, iar acum fotbalistul de 26 de ani i-a oferit o replică tăioasă selecţionerului.

"Asta e filosofia la echipa naţională! Dacă faci un 0-0 chinuit e OK pentru el. Chiar şi dacă pierzi cu 1-0 este bine, că nu iei multe goluri. Aşa gândesc ei! Primul lor criteriu este să te aperi foarte bine, să faci faza defensivă. Alte calităţi nu mai contează", a spus Budescu, la Digi Sport.

Cu doar o zi înainte, Anghel Iordănescu declarase că fostul decar al Astrei are şanse infime să prindă lotul pentru Euro 2016: "Din păcate, consider că opţiunea pe care a luat-o Budescu de a pleca în China îi limitează foarte mult şansele de a merge la Euro. Gândiţi-vă că joacă într-o echipă din seria secundă din China şi ne este foarte greu să-l urmărim şi nu ştiu dacă el va mai avea competiţia necesară ca să mai aibă o prestaţie foarte bună la Euro", a spus Iordănescu, la Dolce Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici