Buffon spune că va rămâne la Juventus

Portarul Gianluigi Buffon a anunţat, pe site-ul său oficial, că va rămâne la gruparea Juventus Torino, dezminţind astfel informaţiile apărute în presa italiană, care a susţinut că ar fi tentat să plece.

23 afișări
Imaginea articolului Buffon spune că va rămâne la Juventus

Gianluigi Buffon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să confirm oficial: nu voi pleca de la Torino în sezonul viitor şi voi fi în continuare portarul echipei Juventus. În ultimele zile am avut două discuţii cu John Elkann şi Jean-Claude Blanc (n.r. - preşedintele holdingului IFIL, care controlează clubul, şi administratorul delegat) şi ei mi-au spus tot ce doream să ştiu referitor la viitorul acestui club şi al echipei. Dorinţa tuturor, nu doar a mea, este să avem o echipă competitivă, în măsură să se lupte cu oricine. Am primit asigurări în această privinţă şi acum sunt mult mai liniştit ", a precizat Buffon.

Gianluigi Buffon, în vârstă de 31 de ani, joacă la Juventus din 2001. El a câştigat cu această formaţie de două ori campionatul Italiei, în 2002 şi 2003, şi a jucat finala Ligii Campionilor, în 2003.

Cu trei etape înainte de finalul actualei ediţii a campionatului Italiei, Juventus ocupă locul 3 în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici