Bulgarul Popov, la a doua victorie în Campionatul Naţional de Drift. Juniorul Imre, în finală

Bulgarul Nikola Popov a câştigat şi a doua etapă din Campionatul Naţional de Drift, care a avut loc în weekend pe circuitul Transilvania Motor Ring, după ce l-a învins în finală pe Gabi Imre jr, care la doar 16 ani este considerat noua senzaţie a motorsportului românesc.

76 afișări
Imaginea articolului Bulgarul Popov, la a doua victorie în Campionatul Naţional de Drift. Juniorul Imre, în finală

Bulgarul Popov, la a doua victorie în Campionatul Naţional de Drift. Juniorul Imre, în finală

La doar 16 ani, Imre jr a fost cel mai bun în calificările din Mureş, aşa cum o făcuse şi cu o lună în urmă la etapa de pe Arena Naţională. În primul battle, puştiul din Braşov l-a învins pe nimeni altul decât tatăl său, Gabi Imre senior.

În drumul său spre finală, Imre jr a mai trecut de Cătălin Trifan şi Natalia Iocsak, în timp ce bulgarul Popov i-a învins pe Dragomir Roglinov, Claudiu Adam şi Sorin Ene.

Podiumul etapei din Mureş a fost completat de Sorin Ene, care a câştigat finala mică împotriva Nataliei Iocsak. S-a reeditat lupta pentru locul 3 de la Bucureşti, atunci când însă Natalia câştiga.

Mladen Popov s-a instalat în fruntea clasamentului după primele două etape, cu 207 puncte, fiind urmat de Natalia Iocsak (167p), Gabi Imre jr (160p) şi de Sorin Ene (159p).

La Semi Pro victoria i-a revenit lui Alexandru Grecu după un battle în finala mare cu Incze Tamaş, în timp ce în finala mică, Ştefan Dermisek l-a învins pe Andrei Cristea.

Runda din Mureş a programat şi etapa de la clasa street, acolo unde marele câştigător a fost Alexandru Pădurariu.

Următoarea etapă din Campionatul Naţional de Drift RoDrift va avea loc în perioada 22-23 iulie pe Transalpina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici