Bundesliga: Primul jucator atentionat pentru sarut - nu a luat galben!

  • Cluburile sunt obligate sa isi tina acasa suporterii
  • Doar 4 copii de mingi si balonul oficial “ udat” cu vermorelul
  • Premier League se grabeste cu reluarea din motive financiare
308 afișări
Imaginea articolului Bundesliga: Primul jucator atentionat pentru sarut - nu a luat galben!

Bundesliga: Primul jucator atentionat pentru sarut - nu a luat galben!

"Reluarea Bundesligii aduce o presiune in plus pe umerii Premier League, care se teme ca isi va pierde din venituri si din statutul de mare putere a fotbalului" scrie The Guardian dupa prima sambata de fotbal “tacut” - Germania fiind prima tara care isi reia campionatul dupa carantina de doua luni impusa de epidemia de coronavirus.

Dedryk Boyata, fostul fundas al lui Man City a fost primul jucator atentionat de arbitru ca il saruta pe coechiperul Marco Grujic in victoria Herthei Berlin 3-0 pe terenul lui Hoffenheim. Nu a primit insa cartonas galben - distantarea sociala nu exista in regulament!

 

Norvegianul Haaland, urmarit de Real Madrid pentru primul mare transfer al verii scrie Marca, a marcat primul gol din epoca post-carantina si s-a bucurat cu un model de distantare sociala.

Doar 4 copii de mingi, testati anti coronavirus la finalul jocului, mingea din teren dezinfectata periodic de omul cu “ vermorelul” - aparatul de dezinfectat fiind noul instrument din fotbal, jucatorii de pe banca stind la distanta unul de altul si purtinr masti in culorilw clubului. Si mai ales stadioane goale in exact campionatul cu cele mai multe bilete vindute etapa de etapa. La ultimul joc al Borussiei au fost in tribuna 81,365 de suporteri - simbata 16 mai doar scaune goale si o rezonanta de filme SF.

Cele 36 de cluburi din Liga 1 si Liga 2 au fost anuntate ca sunt responsabile sa isi tina acasa fanii si doar maximum 300 de persoane pot fi implicate in organizarea meciului.

Antrenorii care nu au respectat carantina nu stau pe banca - Heiko Herrlich de la Augsburg nu si-a putut ajuta echipa invinsa acasa 1-2 de Wolfsburg pentru ca a fost surprins cind a iesit din cantonament sa cumpere “ ceva cosmetice” iar Urs Fischer de la Union Berlin nu poate sa fie la meciul cu Bayern pentru ca plecat acasa la o inmormintare.

“Oremier League se uita la succesul unei organizari ireprosabile stiind ca la Londra lumea e mai speriata si mai lipsita de incredere in guvernul sau. Germania a avut rezultate net superioare in lupta cu epidemia si de aceea si-a permis acest act cultural - a readus fotbalul in viata oamenilor, fie el si cu aspecte de film mut” incheie Guardian povestea primei zile de fotbal dupa 2 luni de suferinta in toata Europa”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici