Buricea: Pe Marian nu l-au mai putut salva la spital, murise în braţele lui Ilyeş

Jucătorul formaţiei HCM Constanţa, George Buricea, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că handbalistul Marian Cozma a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat, dar medicii nu l-au mai putut salva, el murind în braţele colegului său de echipă, Ferenc Ilyeş.

282 afișări
Imaginea articolului Buricea: Pe Marian nu l-au mai putut salva la spital, murise în braţele lui Ilyeş

Buricea: Pe Marian nu l-au mai putut salva la spital, murise în braţele lui Ilyeş (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu-mi vine să cred, sunt şocat de ceea ce văd la televizor şi ce aud la telefon. Este incredibil, n-am cuvinte... a murit Marian. Am vorbit cu nişte colegi de-ai lui şi mi-au spus că după incident Marian a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. Deja murise în braţele colegului său de echipă, Ilyeş, care am înţeles că venise după ce a aflat de incident", a spus Buricea.

Coleg la echipa naţională a României cu Marian Cozma, Buricea a afirmat că numai nişte "idioţi" puteau face aşa ceva. "Ştiu că Marian împreună cu un sârb şi un croat, colegi de echipă în Ungaria, au fost la un botez. Iar după ce s-a terminat botezul, au plecat la o discotecă. Acolo s-a întâmplat. Pe Marian l-au înjunghiat nişte idioţi. Nu ştiu cine ar putea face aşa ceva. Şi sigur s-a băgat pentru alţii, pentru că el sare mereu în ajutorul celor din jurul lui. Dar s-a depăşit orice limită", a spus handbalistul formaţiei constănţene.

Buricea susţine că Marian Cozma a sărit în ajutorul colegilor săi. "Cu siguranţă că sârbul şi croatul au fost implicaţi într-un incident şi el, cum e săritor, s-a băgat imediat să-i ajute. Ştiu că şi croatul a fost înjunghiat în stomac, iar sârbul la rinichi, dar nu cunosc starea lor acum. Eu am fost de atâtea ori cu Marian la discotecă şi niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva, sunt distrus", a adăugat Buricea.

Handbalistul a explicat că Marian Cozma avea o fire blândă, în ciuda fizicului său impresionat. "Marian era blând, chiar dacă avea 2 metri şi zece. Nu era violent, nu căuta, nu sărea la bătaie. El din contră, voia să aplaneze orice conflict, oricât de mic era. Şi atunci, când a mai fost înjunghiat, ştiu că a fost o întâmplare. S-a întâlnit pe stradă cu unii din galeria Rapidului, ăia l-au recunoscut şi au început să-l înjure. El a răspuns şi dintr-o dată s-a trezit înjunghiat în spate. Marian era un băiat vesel, pe stradă toată lumea vroia să facă poze cu el, nu-mi vine să cred că vorbesc despre el la trecut...", a precizat George Buricea.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă noapte, într-o discotecă din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic.

Citeşte şi:

Handbalistul Marian Cozma, ucis

Marcel Popescu: Nu-mi vine să cred că a fost posibil aşa ceva

Gaţu: Este o veste îngrozitoare

Bellu: Este o pierdere fantastică pentru handbalul românesc

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici