Burleanu doreşte să asiste la şedinţa Comisiei Tehnice de analiză a rezultatelor echipei U17

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că şedinţa Comisiei Tehnice, în care se vor analiza rezultatele echipei U17 şi acuzaţiile formulate la adresa coordonatorului loturilor de juniori, Zoltan Kovacs, care ar fi jignit jucători, va avea loc vineri, deoarece vrea să asiste la întâlnire.

81 afișări
Imaginea articolului Burleanu doreşte să asiste la şedinţa Comisiei Tehnice de analiză a rezultatelor echipei U17

Burleanu doreşte să asiste la şedinţa Comisiei Tehnice de analiză a rezultatelor echipei U17 (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Iniţial, şedinţa Comisiei Tehnice a FRF era programată miercuri.

"Miercuri era planificată o şedinţă a Comisiei Tehnice. Probabil că ea va avea loc vineri, pentru că îmi doresc să fiu şi eu prezent. Se va face o analiză şi se va prezenta un raport asupra întregii perioade de pregătire, dar şi cele trei meciuri jucate în Anglia", a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a afirmat că selecţionerul Anghel Iordănescu a ales deja locurile în care reprezentativa României ar putea efectua stagiul de pregătire înaintea turneului final al Campionatului European din Franţa. "Anghel Iordănescu şi-a ales deja hotelurile din Franţa. Este o procedură impusă de UEFA, astfel încât să comunici trei baze sportive în care doreşti să îţi faci pregătirea. Acest lucru s-a stabilit din urmă cu trei-patru luni", a completat Burleanu.

Potrivit lui Burleanu, în maximum trei săptămâni, FRF va anunţa noul sponsor tehnic al echipei naţionale, după ce contractul cu adidas a expirat la finalul anului trecut. "Aveţi încredere, că într-o perioadă scurtă de timp, două-trei săptămâni, aşa cum am făcut de fiecare dată, vom anunţa noul partener tehnic al echipei naţionale", a explicat Burleanu.

Patronul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, i-a cerut, luni, preşedintelului Comisiei Tehnice a FRF, Anghel Iordănescu, să-l demită pe coordonatorul loturilor naţionale de juniori, Zoltan Kovacs, care "i-a jignit şi umilit" pe jucătorii săi Florin Coman, Carlo Casap şi Ianis Hagi, de la naţionala U17.

Într-o scrisoare deschisă adresată selecţionerului Anghel Iordănescu, remisă agenţiei MEDIAFAX, Gheoghe Hagi afirmă că jucătorii echipei FC Viitorul au fost jigniţi de către Kovacs în timpul stagiului din Olanda.

Reprezentativa under 17 a României a pierdut toate cele trei meciuri disputate la Turul de Elită care a avut loc în Marea Britanie: 1-2, cu selecţionata similară a Angliei, 0-2 cu Norvegia şi 0-3 cu Slovenia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici