Burleanu: Stelea nu va fi îndepărtat, este decizia lui dacă doreşte să continue la naţionala U21

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că antrenorul selecţionatei Under 21 a României, Bogdan Stelea, nu va fi demis din funcţie, precizând însă că rămâne decizia acestuia dacă va continua sau nu.

67 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Stelea nu va fi îndepărtat, este decizia lui dacă doreşte să continue la naţionala U21

Răzvan Burleanu (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

"Bogdan Stelea nu va fi îndepărat în niciun caz. Este decizia lui dacă doreşte să continue. Eu am discutat cu el şi cu toţi ceilalţi antrenori de la loturile de juniori pentru continuare. Când se va termina sezonul competiţional vom analiza rezultatele fiecărei echipe şi vom lua atunci decizii", a spus Burleanu.

Preşedintele a recunoscut că la FRF sunt în momentul de faţă două tabere, aşa cum a spus Mircea Sandu, dar a explicat că angajaţii sunt împărţiţi în "competenţi" şi "incompetenţi". "Am văzut şi eu declaraţia domnului Mircea Sandu că sunt două tabere. În niciun caz nu sunt două tabere reprezentate de vechii şi noii angajaţi. Sunt în mod cert două tabere: una a celor care se simt cu musca pe căciulă, care sunt incompetenţi şi în mod sigur vor pleca şi ceilalţi, pe care i-am şi confirmat şi care sunt competenţi. Belodedici şi Vlădoiu sunt două persoane care au confirmat şi cu care am şi discutat deja", a menţionat Răzvan Burleanu.

În ceea ce îl priveşte pe Mircea Lucescu, Burleanu a afirmat că uşa federaţiei va rămâne mereu deschisă pentru acesta. "Eu îl consider încă tânăr pe domnul Mircea Lucescu. Dânsul are foarte multe idei cu care ne poate susţine în acest proces de dezvoltare a fenomenului fotbalistic. Dacă domnia sa îşi dori acest lucru. Uşa Federaţiei Române de Fotbal va fi întotdeauna deschisă pentru domnul Mircea Lucescu", a precizat Burleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici