Buta: Arbitrul Ivan ne-a ameninţat că ne dă afară dacă spunem ceva

Fundaşul echipei Poli Iaşi, Cornel Buta, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni sportive la un post de televiziune local, că arbitrul Ionel Ivan i-a ameninţat pe mai mulţi jucători ieşeni că îi elimină dacă îi comentează deciziile în partida cu FCBraşov, scor 1-1, din etapa a XI-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Buta: Arbitrul Ivan ne-a ameninţat că ne dă afară dacă spunem ceva

Buta: Arbitrul Ivan ne-a ameninţat că ne dă afară dacă spunem ceva (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi suntem într-o situaţie dificilă în clasament şi aveam nevoie de toate cele trei puncte în partida cu FC Braşov. Rezultatul de egalitate este just, dacă ţinem cont că am fost conduşi cu 1-0, dar pe final puteam lua toate cele trei puncte. Aşa cum a spus şi domnul Ionuţ Popa, cred a contat mult în partida cu FC Braşov şi arbitrajul:, a spus Buta.

"Arbitrul Ivan ne-a ameninţat de mai multe ori în timpul jocului că ne dă afară dacă spunem ceva. A văzut toată lumea că marea majoritate a greşelilor făcute de acest arbitru au fost în defavoarea noastră. Se spune că de obicei arbitrii dau 5 la sută gazdelor, însă la meciul cu Braşovul a fost dat, cred, 10 la sută oaspeţilor", a mai spus Cornel Buta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici