Video Bute: A fost plăcut faptul că părinţii mei au fost în sală la meciul meu

Campionul mondial IBF, Lucian Bute, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că a fost emoţionat în timpul meciului cu Miranda pentru că părinţii săi erau prezenţi în sala din Montreal.

16 afișări

"A fost plăcut faptul că părinţii mei au fost în sală la meciul meu. Dar am avut şi emoţii mai mari şi am încercat să rămân concentrat la meci. Mama mea nu s-a uitat niciodată la meciurile mele, la televizor, iar acum a fost în sală. Toţi îi spuneam să vină la meci, să vadă atmosfera, iar când începe meciul, avem o sală pregătită la VIP, să stea acolo singură. Până la urmă a reuşit să stea la meci, dar a stat cu spatele. Mă bucur că au putut fi alături de mine şi vă pot spune, în numele lor, că sunt fericiţi. Au văzut lucruri inedite acolo, pentru că au ieşit pentru prima dată din România. Sper să revină în Canada şi să mai participe la meciurile mele", a spus Bute.

Campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, a precizat că vrea să se odihnească în cele trei săptămâni în care va sta în România.

"Mă bucur că am revenit acasă. Îmi doresc să rămân cât mai mult alături de familie şi să mă odihnesc puţin. Tot timpul am spus că vin acasă să mă odihnesc, dar nu prea am reuşit, şi mă întorceam în Canada tot obosit. Tot timpul e ceva de făcut, sună telefonul, dar o să încerc să mă odihnesc cât mai mult, pentru că mă aşteaptă o altă perioadă grea, sunt convins de asta.

Lucian Bute l-a învins, în data de 18 aprilie, la Centre Bell din Montreal, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici