Bute a primit un apartament, promis de Primăria Galaţi

Pugilistul Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a primit, sâmbătă, un apartament cu trei camere în Galaţi, care i-a fost promis de Primărie după ce a cucerit centura în anul 2007.

39 afișări
Imaginea articolului Bute a primit un apartament, promis de Primăria Galaţi

Bute a primit un apartament, promis de Primăria Galaţi (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Autorităţile gălăţene au anunţat în 2007 că Lucian Bute, originar din comuna gălăţeană Pechea, va primi un apartament cu o suprafaţă de 120 mp, situat la al cincilea etaj al unui bloc construit pe Faleza Dunării şi evaluat atunci la suma de 150.000 de euro. Costul apartamentului a fost suportat de Primărie în proporţie de 50 la sută, restul fiind suportat de firma care a construit clădirea.

Printr-o coincidenţă sau nu, Bute a primit cheile apartamentului cu numărul 24, respectiv numărul meciurilor disputate de român la profesionişti.

În cursul zilei de sâmbătă, Lucian Bute a asistat la partida dintre echipele de handbal feminin Oţelul Galaţi şi Larvik HC, din manşa secundă a sferturilor Cupei Cupelor. Cu ocazia primirii cheilor, Bute a declarat că a asistat la un meci spectaculos, în sală fiind o atmosferă excelentă. "Mă bucur că am putut să fiu lângă echipa de fete, însă îmi pare rău că nu au reuşit calificarea. Pe 28 martie voi fi prezent la Constanţa, pentru a urmări meciul România - Serbia, din preliminariile Cupei Mondiale, şi sper într-un succes al tricolorilor", a declarat Bute.

Bute a menţionat, de asemenea, că urmăreşte şi meciurile din prima ligă din România. "În fruntea clasamentului sunt mai multe echipe de valoare egală. Deşi Dinamo are un mic avantaj, campionatul nu este jucat. Deşi am boxat pentru Dinamo şi am prieteni printre fotbaliştii de la gruparea bucureşteană, nu pot spune că Dinamo este favorita mea la câştigarea titlului", a mai spus Lucian Bute.

Citeşte şi:

Bute l-a făcut KO pe Zuniga (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici