Bute boxează din nou cu Carl Froch în martie 2013. Unde va avea loc partida

Pugilistul Carl Froch a confirmat că va boxa cu Lucian Bute în meci revanşă pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, în martie 2013, la Montreal, înainte de partida cu românul urmând să întâlnească încă un adversar, la Nottingham, informează presa engleză.

899 afișări
Imaginea articolului Bute boxează din nou cu Carl Froch în martie 2013. Unde va avea loc partida

Lucian Bute şi Carl Froch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Meciul lui Froch cu Bute a generat un uriaş interes în Marea Britanie. Sunt sigur că şi revanşa va fi un eveniment foarte important, iar victoriile lor în meciurile din toamnă vor adăuga un plus pentru întâlnire de anul viitor", a declarat Eddie Hearn de la Matchroom Sport, promotorul lui Froch.

Conform sursei citate, Bute, care a suferit prima înfrângere din carieră în faţa lui Froch, este nerăbdător să-şi ia revanşa.

"Nu a fost adevăratul Lucian Bute în meciul de la Nottingham din 26 mai. M-am gândit mult timp ce nu a mers, ce s-a întâmplat şi ce îmi este clar este că vreau revanşa cât mai repede posibil", a spus Froch.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat, în 26 mai, la Nottingham, în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici