Bute: Mă consider cel mai bun la categoria mea

Pugilistul Lucian Bute a declarat, sâmbătă, la sosirea în România la o săptămână după meciul cu Jesse Brinkley de la Montreal, că se consideră cel mai bun la categoria supermijlocie şi că în opinia sa aceasta este categoria cea mai puternică în momentul de faţă.

16 afișări
Imaginea articolului Bute: Mă consider cel mai bun la categoria mea

Bute: Mă consider cel mai bun la categoria mea (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Îmi pare foarte rău pentră că meciul s-a transmis pe mai multe continente, dar în România nu s-a văzut. Regretul meu este pentru fanii din România. Mă consider cel mai bun ca categoria mea, supermijlocie, cred că ca e cea mai puternică în momentul de faţă şi mă consider unul dintre cei mai buni", a spus Bute, într-o conferinţă de presă susţinută în Salonul de protocol al Aeroportului Henri Coandă.

El a precizat că "sunt 15 ani de muncă în spatele centurii" pe care o deţine în prezent şi a menţionat că este gata să boxeze cu orice adversar.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şasea oară, după ce l-a învins pe Jesse Brinkley, prin KO, în repriza a noua, într-un meci disputat, în urmă cu o săptămână, la Centre Bell din Montreal. Bute l-a trimis la podea pe Brinkley în minutul 2.48 din repriza a noua, datorită unui upercut de stânga, acelaşi procedeu cu care i-a învins anterior pe Librado Andrade şi Edison Miranda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici