Video Bute: Vă promit că voi rămâne campion mondial

Pugilistul Lucian Bute a declarat, vineri, că adversarul său din partida de la 28 noiembrie, mexicanul Librado Andrade, se va lupta doar cu umbra sa, acesta dând asigurări că va rămâne în continuare campion mondial la categoria supermijlocie.

23 afișări

Lucian Bute şi-a apărat centura mondială în faţa mexicanului Librado Andrade

"O să mă întorc la Montreal pentru a relua pregătirile în vederea partidei cu Librado Andrade ce va avea loc la 28 noiembrie la Montreal sau la Quebec. Nu ştiu încă unde se va desfăşura meciul. Am destul timp pentru pregătiri, trei luni şi jumătate. Mi-am dorit o revanşă cu el ca să reglez tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele 30 de secunde ale meciului respectiv. Atunci am controlat tot meciul şi am dorit să fac spectacol, dar din fericire m-am ridicat, pentru că asta fac campionii, se ridică", a spus Bute.

La data de 25 octombrie 2008, Lucian Bute şi-a apărat pentru a doua oară centura mondială, de această dată în faţa mexicanului Librado Andrade. El şi-a păstrat atunci centura, impunându-se la puncte, după un meci de 12 reprize în care în ultimele secunde a căzut la podea şi a fost numărat de arbitru. Andrade a afirmat, imediat după meci, că arbitrul l-a favorizat pe Bute, încetând să numere atunci când românul se afla la podea. Presa canadiană a scris, tot în acea perioadă, că arbitrul a numărat prea încet şi românul a fost salvat de gongul final.

Lucian Bute şi-a apărat centura mondială în faţa mexicanului Librado Andrade

Lucian Bute a menţionat că nu va repeta greşelile din prima partidă susţinută în compania lui Andrade, când a fost aproape de a pierde prin knock-out în repriza a 12-a. "Librado Andrade şi-a câştigat dreptul de a fi challenger obligatoriu la centura mondială şi vreau să demonstrez că a fost o simplă întâmplare şi că merit această centură şi să fiu campion. Andrade poate să spună că mă va bate prin knock-out în primele trei reprize. E dreptul lui, nu îmi fac probleme, îl cunosc foarte bine ştiu ce pot şi voi pregăti meciul cu mai multă seriozitate, o să urmăresc mai multe meciuri de ale lui şi cu siguranţă nu îi voi mai da această ocazie, ca în primul meci. Probabil va fi mult mai agresiv, dar nu o să mai stau în faţa lui, o să facă un buf cu umbra, o să lovească umbra. Vă asigur că o să fie un meci foarte spectaculos şi că voi rămâne campion. Centura va rămâne la mine", a completat Bute, care s-a arătat încântat că meciul său va fi transmis de către reţeaua americană de televiziune HBO.

Pugilistul român crede că va rămâne la categoria supermijlocie şi nu va urca la semigrea.

"Voi rămâne la categoria mea, la supermijlocie, pentru că aici mă simt cel mai bine, aici m-am afirmat şi sper să o fac în continuare. E o categorie foarte grea şi îmi doresc ca pe viitor să-i întâlnesc pe cei mai mari campioni de la această categorie. Îmi doresc foarte mult un meci pentru unificarea centurilor, dar nu depinde numai de mine acest lucru, dar depinde şi de alţi campioni, de promotorii lor, dacă sunt interesaţi, pentru că e o cheltuială foarte mare. După acest meci cu Andrade e posibil să lupt pentru unificare", a subliniat Bute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici