Cad pe rând recordurile lui Cristiano Ronaldo - Jude Bellingham l-a depăşit la Real Madrid

Jude Bellingham a marcat al 14-lea său gol al sezonului pentru Real Madrid în victoria de duminică cu 3-0 în faţa lui Cadiz, doborând astfel recordul deţinut în comun cu Cristiano Ronaldo.

299 afișări
Imaginea articolului Cad pe rând recordurile lui Cristiano Ronaldo - Jude Bellingham l-a depăşit la Real Madrid

Cad pe rând recordurile lui Cristiano Ronaldo - Jude Bellingham l-a depăşit la Real Madrid

Mijlocaşul englez s-a alăturat echipei madrilene în vară şi a marcat al 14-lea său gol în doar 15 meciuri, înscriind golul 3, în victoria naturală împotriva lui Cadiz, în weekend.

Niciun jucător nu a marcat vreodată mai multe goluri în primele 15 meciuri pentru Madrid decât Bellingham, care a depăşit cifrele lui Ronaldo, Alfredo di Stefano şi Pruden Sanchez.

Toţi cei trei au reuşit câte 13 goluri în primele lor 15 meciuri oficiale pentru Madrid, ia Bellingham a intrat acum în cărţile de istorie.

Bellingham a reuşit 14 goluri pe întreaga durată a sezonului trecut, marcând ultimul în cea de-a 42-a şi ultima sa apariţie pentru Borussia Dortmund, în mai 2023.

Sezonul de debut al lui Ronaldo la Madrid - campania 2009/10 - a adus 33 de goluri în 35 de meciuri în toate competiţiile, stabilind borna de depăşit pentru Bellingham, în primul său an pe Santiago Bernabeu.

Bellingham fusese incert pentru meciul cu Cadiz din cauza unei luxaţii de umăr pe care a suferit-o înainte de pauza internaţională. Mijlocaşul s-a retras din lotul Angliei ca urmare a accidentării, dar duminică a fost readus direct în echipa de start a Madridului.

"Problema pe care a avut-o, încă o are", a mărturisit managerul Carlo Ancelotti după meci. "Cu protecţie, el este bine".

Madridul va juca miercuri în Liga Campionilor împotriva lui Napoli, înainte de a-şi continua campania din La Liga împotriva Granadei, sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici