Cadou de nuntă pentru Rooney: O lună de miere pe o insulă privată

Miliardarul englez Richard Branson le va oferi fotbalistului Wayne Rooney şi logodnicei acestuia Coleen McLaughlin o lună de miere pe insula sa privată din Caraibe, care în mod normal este închiriată cu 23.000 de lire sterline pe noapte, informează Sunday Mirror.

2 afișări
Imaginea articolului Cadou de nuntă pentru Rooney: O lună de miere pe o insulă privată

Cadou de nuntă pentru Rooney: O lună de miere pe o insulă privată

Cei doi vor sta timp de o săptămână pe insula Necker, imediat după ce se vor căsători, în vara anului viitor.

"Necker are tot ce îţi poţi dori în materie de lux şi acolo nu se vor afla alţi oaspeţi. Vor fi doar ei doi şi personalul care le va satisface orice dorinţă. Lui Sir Richard îi place să îşi ofere insula celebrităţilor şi el ştie că Wayne şi Coleen se vor simţi bine acolo", a declarat o sursă din anturajul cuplului.

Fotbalistul şi logodnica sa vor sta într-o vilă ale cărei dormitoare au câte un zid ce se poate deschide pentru a se vedea marea. Insula are două plaje, piscine, terenuri de tenis şi facilităţi pentru tot felul de sporturi acvatice. În plus, cei doi vor avea un bucătar personal.

Pe insula Necker au mai stat celebrităţi precum Kate Moss, Robert de Niro, Harrison Ford, Mariah Carey şi Eddie Murphy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici