Cadu, exclus temporar din lotul lui CFR Cluj. Rednic: "M-a deranjat atitudinea lui"

Antrenorul echipei CFR Cluj, Mircea Rednic, a declarat, joi, că a decis excluderea temporară din lot a căpitanului echipei, Ricardo Cadu, deoarece a fost deranjat de atitudinea fundaşului portughez, informează Ziua de Cluj.

329 afișări
Imaginea articolului Cadu, exclus temporar din lotul lui CFR Cluj. Rednic: "M-a deranjat atitudinea lui"

Ricardo Cadu (Imagine: Dan Duta/Mediafax Foto)

"Ricardo Cadu nu face parte din lot acum, asta nu înseamnă că este o decizie definitivă sau că nu va mai juca. M-a deranjat atitudinea lui, el a avut o remarcă pe care nu trebuia s-o aibă, iar eu nu accept aşa ceva. Nu spun ce-a zis pentru că sunt chestiuni de bucătărie internă. Eu nu îl judec pe Cadu pentru trofeele şi evoluţiile din trecut, nu fac asta cu niciun jucător. Contează foarte mult forma sportivă", a spus Rednic, citat de Ziua de Cluj.

Cadu, 31 de ani, component al formaţiei din Gruia din anul 2006, nu va evolua astfel în meciul pe care CFR Cluj îl va disputa, sâmbătă, de la ora 21.30, pe teren propriu, cu Viitorul Constanţa, în etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici