Calciomercato: Ştefan Radu a fost nevoit să limiteze daunele din apărare

Agenţia Calciomercato scrie, luni, că fundaşul Ştefan Radu a fost nevoit să limiteze "daunele din apărarea" echipei Lazio, la meciul cu Sampdoria, pierdut de echipa din Roma, scor 1-2, în etapa a XXVII-a a campionatului Italiei.

13 afișări
Imaginea articolului Calciomercato: Ştefan Radu a fost nevoit să limiteze daunele din apărare

Calciomercato: Ştefan Radu a fost nevoit să limiteze daunele din apărare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Calciomercato i-a acordat lui Radu nota 6.

Agenţia Datasport l-a notat pe Radu cu 5,5 şi a scris că românul a fost nevoit să recurgă la forţă pentru a-i opri pe atacanţii de la Sampdoria, iar din această cauză a primit un cartonaş galben.

Site-ul 24oredisport.com a notat că românul a fost cel mai puţin slab din apărarea formaţiei Lazio şi l-a notat cu 6, în timp ce din partea site-ului blitzquotidiano.it, Radu a primit nota 5,5.

Pentru sportevai.it, care l-a notat cu 5, Radu a fost "slab la construcţie, nervos şi cu probleme în duelurile om la om".

Formaţia Lazio Roma a pierdut, scor 1-2, cu Sampdoria Genova, în etapa a XXVII-a a campionatului Italiei, fundaşul Ştefan Radu fiind integralist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici