Călin Cristea la FC Vaslui

Mijlocaşul Călin Cristea, de la Unirea Alba Iulia, a fost transferat, vineri, la FC Vaslui, pentru suma de 200.000 de euro şi un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer.

14 afișări
Imaginea articolului Călin Cristea la FC Vaslui

Călin Cristea la FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am înţeles cu Adrian Porumboiu pentru transferul mijlocaşului de bandă stângă. Vom primi 200.000 de euro, un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer şi un jucător al vasluienilor în schimbul fotbalistului de bandă stângă. Eu spun că pe praful ăsta este o suma bună pentru Alba Iulia şi cred că până la sfârşitul perioadei de trasnsferări vom mai vinde doi-trei fotbalişti şi aici mă refer in primul rând la Bucurică, N. Stanciu şi Dalbea. Cred ca din aceste tranzacţii vom aduce în contul clubului cel puţin încă 600.000 de euro, bani care vor reprezenta bugetul nostru pentru campionatul 2010-2011 al ligii secunde in care avem ca obiectiv revenirea în Liga 1", a declarat preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia, Nicu Lupu.

Lupu a precizat că în câteva zile va fi numit şi antrenorul principal care va conduce echipa "în campanaia de revenire pe prima scenă a fotbalului românesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici