Camelia Balint va fi operată de ruptură de ligamente

Conducerea clubului Ştiinţa HCM Baia Mare a anunţat, duminică, faptul că extrema stângă Camelia Balint, accidentată în meciul cu Rulmentul Braşov, urmează să fie operată, examinările medicale amănunţite confirmând diagnosticul iniţial de ruptură de ligamente la genunchiul drept.

50 afișări
Imaginea articolului Camelia Balint va fi operată de ruptură de ligamente

Camelia Balint va fi operată de ruptură de ligamente (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

Handbalista a fost supusă investigaţiilor la o clinică clujeană, rezultatul acestora confirmând o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi o leziune parţială a ligamentelor colaterale de la genunchiul drept.

"Sunt mai mulţi medici care ar putea efectua operaţia, însă o decizie în această privinţă se va lua doar după două sau trei zile", a declarat directorul sportiv al grupării băimărene, Daniel Kotecz.

Camelia Balint are astfel ghinionul de a rata Campionatul Mondial din China, ea fiind a doua jucătoare pe postul de extremă stânga indisponibilă, după Valentina Ardean Elisei, care a fost şi ea operată de ruptură de ligamente. La echipa naţională a fost cooptată extrema Ada Nechita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici