Camerun s-a calificat în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni cu un fost antrenor din Liga 1

Selecţionata Camerunului s-a calificat în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal, pe care o găzduieşte, după ce a dispus în primul sfert de finală de Gambia cu scorul de 2-0, sâmbătă, la Douala.

1064 afișări
Imaginea articolului Camerun s-a calificat în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni cu un fost antrenor din Liga 1

Antonio Conceicao

„Leii neîmblânziţi”, conduşi de pe banca tehnică de portughezul Antonio Conceicao (ex-CFR Cluj), s-au impus în faţa revelaţiei competiţiei prin golurile marcate de Karl Toko Ekambi (50, 57), atacantul echipei Olympique Lyon şi golgheterul Ligii Europa (6 goluri în faza grupelor).

Doi foşti jucători în Liga I, Michael Ngadeu-Ngadjui (ex-FC Botoşani) şi Collins Fai (ex-Dinamo), au fost titulari la camerunezi. Fai a centrat la primul gol al echipei gazdă.

În penultimul act, echipa Camerunului va înfrunta câştigătoarea dintre Egipt şi Maroc, meci care va avea loc duminică.

Camerun - Gambia 2-0 (0-0)
A marcat: Karl Toko Ekambi (50, 57).
Douala, Japoma Stadium

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici