Campioana CSU Ploieşti, medalie de bronz în Cupa României la baschet masculin

Campioana la baschet masculin CSU Asesosft Ploieşti a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, medalia de bronz a Cupei României, după ce a învins formaţia BCM U Piteşti în finala mică a competiţiei, cu scorul de 95-56 (52-26).

81 afișări
Imaginea articolului Campioana CSU Ploieşti, medalie de bronz în Cupa României la baschet masculin

Campioana CSU Ploieşti, medalie de bronz în Cupa României la baschet masculin (Imagine: Ana Poenariu/ Mediafax Foto)

Marcatori:

CSU Asesoft Ploieşti – Lee 21 puncte, Burlacu 19, Mohammed 14, Tica 14, Negoiţescu 6, Krapici 5, Adamovici 4, Dumitrescu 3, Movileanu 3, Popovici 3, Guţoaia 3

BCM U Piteşti – Ulmer 12 puncte, Orbeanu 11, Corpodean 11, Sinadinovici 8, Minea 6, Barro 3, Chirof 3, Alexiu 2.

Tot sâmbătă se va juca şi finala mare a competiţiei, între CSM Oradea, care a trecut în semifinale de BCM U Piteşti (scor 86-84), şi Energia Rovinari, care a eliminat campioana CSU Asesoft Ploieşti (71-63).

În 2013, Cupa României a fost cucerită de Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici