Campioana de la US Open, Flavia Pennetta, a fost învinsă de o jucătoare de pe locul 414 WTA şi ar putea rata Turneul Campioanelor

Câştigătoarea US Open, Flavia Pennetta, locul 8 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 7-5, de sportiva ucraineană Liudmila Kicenok, locul 414 WTA, venită din calificări, în turul I al Tianjin Open, astfel că italianca ar putea rata prezenţa la Turneul Campioanelor.

793 afișări
Imaginea articolului Campioana de la US Open, Flavia Pennetta, a fost învinsă de o jucătoare de pe locul 414 WTA şi ar putea rata Turneul Campioanelor

Campioana de la US Open, Flavia Pennetta, a fost învinsă de o jucătoare de pe locul 414 WTA şi ar putea rata Turneul Campioanelor (Imagine: Hepta)

Kicenok, 23 de ani, fostă ocupantă a locului 156 mondial, s-a impus într-o oră şi 38 de minute în faţa adversarei ei de 33 de ani.

Penetta ocupă în acest moment locul al optulea, cu 3.153 de puncte, în ierarhia jucătoarele cu şanse de a evolua la Singapore, dar avantajul ei este destul de fragil. Italianca nu mai este înscrisă la altă competiţie până la Turneul Campioanelor (25 octombrie - 1 noiembrie) şi prin jocul rezultatelor ar putea rata participarea la această competiţie, care reuneşte cele mai bune opt jucătoare din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici