Campioana decisă de TAS? Ce se întâmplă în Liga 1, dacă Craiova - CFR se termină la egalitate

  • Partida dintre Astra şi Universitatea Craiova a fost amânată în mai multe rânduri din cauza cazurilor de coronavirus de la cele 2 cluburi
  • Liga Profesionistă de Fotbal trebuie să anunţe luni seară la UEFA echipele participante în cupele europene
  • Astfel, CFR Cluj va avea mai multe meciuri disputate decât Craiova iar titlul se poate decide la TAS
1686 afișări
Imaginea articolului Campioana decisă de TAS? Ce se întâmplă în Liga 1, dacă Craiova - CFR se termină la egalitate

Campioana decisă de TAS? Ce se întâmplă în Liga 1, dacă Craiova - CFR se termină la egalitate

Campioana României poate să fie decisă din nou la tribunal. Luni seară are loc meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Dacă una dintre cele două echipe câştigă meciul, va pune mâna pe titlu. Este deznodământul dorit de LPF la finalul unui sezon afectat puternic de pandemia de coronavirus.

Problemele apar în cazul unui rezultat de egalitate. CFR Cluj ar avea 2 puncte peste Craiova în clasament, însă cu un meci în plus disputat. Oltenii nu mai pot juca partida cu Astra până la termenul limită impus de UEFA, termen care expiră luni seară.
 
Craiova şi CFR Cluj au intrat în silenzio stampa înaintea meciului direct. Oficialii şi jucătorii celor două cluburi au decis să nu mai aibă nicio apariţie publică înaintea disputei de luni seară.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici