Campioana la baschet masculin CSU Ploieşti se reuneşte în 10 august

Campioana la baschet masculin CSU Ploieşti şi-a stabilit programul din intersezon, reunirea fiind prevăzută pentru 10 august, după care jucătorii antrenaţi de Vladimir Arnautovici vor susţine stagii de pregătire şi meciuri amicale în Serbia.

57 afișări
Imaginea articolului Campioana la baschet masculin CSU Ploieşti se reuneşte în 10 august

Campioana la baschet masculin CSU Ploieşti se reuneşte în 10 august (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Echipa ploieşteană se va reuni în 10 august, la Brazi, prima zi fiind dedicată testelor fizice, după care pregătirea se va derula pe plan local încă nouă zile.

În 19 august, CSU Ploieşti va pleca pentru două săptămâni în Serbia, la Zlatibor, unde s-a pregătit şi anul trecut. În această perioadă, prahovenii vor susţine şi şase meciuri amicale, cu echipe din Serbia, Rusia, Ucraina sau Grecia.

Revenirea în ţară este programată pentru 4 septembrie, pe agendă figurând şi alte meciuri de verificare, cu adversare din România.

CSU Ploieşti va juca primul meci oficial în 21 septembrie, cu Timba Timişoara, în Cupa României.

În sezonul 2013-2014, campioana României va evolua şi în FIBA Eurocup, a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici