Campionatul Germaniei va fi transmis în România

Campionatul Germaniei va putea fi urmărit în România. Potrivit unui anunţ oficial, Digi Sport şi Telekom Sport sunt posturile care vor difuza partidele din Bundesliga.

188 afișări
Imaginea articolului Campionatul Germaniei va fi transmis în România

Campionatul Germaniei va fi transmis în România

Prima ligă din Germania poate fi văzută din acest sezon şi în ţara noastră. După un sezon 2017-2018 în care drepturile de televizare nu au fost achiziţionate de nimeni, acum întrecerea va putea fi urmărită la două posturi, Digi Sport şi Telekom Sport. Potrivit unui comunicat, contractul cu Federaţia Germană de Fotbal se întinde pe 3 sezoane.

Prima partidă a sezonului va avea loc vineri, de la ora 21:30, când campioana ultimilor ani, Bayern Munchen, va deschide competiţia pe teren propriu, cu Hoffenheim.

Meciurile primei etape:

Vineri, 24 august:

Bayern Munchen - Hoffenheim - ora 21:30, pe Digi Sport 2 şi Telekom Sport 3.

Sâmbătă, 25 august:

Wolfsburg - Schalke 04 - ora 16:30, pe Digi Sport 2 şi Telekom Sport 2

Werder Bremen - Hannover 96 - ora 16:30, pe Digi Sport 4

Duminică, 26 august:

Mainz - Stuttgart - ora 16:30, pe Digi Sport 2 şi Telekom Sport 4

Borussia Dortmund - Leipzig - ora 19:00, pe Digi Sport 2 şi Telekom Sport 2

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici