Campionatul Mondial de Fotbal feminin: Suedia este în sferturi după victoria la 11 metri în faţa SUA

Suedia a învins SUA şi s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal feminin din Australia şi Noua Zeelandă. Partida a fost dramatică şi s-a decis la loviturile de departajare. Mai mult, golul victoriei a fost acordat după verificarea prin sistemul VAR.

244 afișări
Imaginea articolului Campionatul Mondial de Fotbal feminin: Suedia este în sferturi după victoria la 11 metri în faţa SUA

Campionatul Mondial de Fotbal feminin: Suedia este în sferturi după victoria la 11 metri în faţa SUA

Meciul Suedia-SUA a avut loc duminică la Melbourne. Nordicele s-au impus după prelungiri şi lovituri de la 11 metri.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal 0-0. La loviturile de departajare, suedezele au înscris de cinci ori, în timp ce americancele au marcat doar de patru ori. Golul victoriei a fost analizat cu sistemul VAR deoarece arbitrii nu au fost siguri că mingea, respinsă iniţial de portarul american, a depăşit lina porţii.

Suedia a provocat surpriza prin eliminarea SUA şi va juca în sferturile competiţiei cu Japonia. Tot duminică a fost meciul Olanda-Africa de Sud. Europencele s-au impus cu 2-0 şi vor întâlni în sferturi Spania.

În optimile competiţiei se vor mai desfăşura următoarele partide: Australia-Danemarca, Franţa-Maroc, Columbia-Jamaica şi Anglia-Nigeria. Partidele se vor desfăşura luni şi marţi, iar câştigătoarele se vor califica în sferturile competiţiei. Campionatul Mondial de fotbal feminin se desfăşoară în Australia şi Noua Zeelandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici