Campionatul mondial de handbal feminin: Meciul România-Kazahstan se joacă astăzi. ORA meciului

Echipa naţională de handbal feminin a României întâlneşte reprezentativa similară a Kazahstanului, marţi, de la ora 12:00, la Yatsushiro, în a treia rundă din grupa C a Campionatului Mondial, care se dispută în Japonia.

710 afișări
Imaginea articolului Campionatul mondial de handbal feminin: Meciul România-Kazahstan se joacă astăzi. ORA meciului

Campionatul mondial de handbal feminin: Meciul România-Kazahstan se joacă marţi, de la ora 12:00

După două meciuri disputate, România ocupă locul 4 în grupa C, având două puncte. Tricolorele au cedat clar, sâmbătă, în primul meci, contra Spaniei, scor 16-31, însă s-au redresat contra Senegalului, duminică, scor 29-24.

De partea cealaltă, Kazahstan este pe locul 6, ultimul, pierzând la diferenţă mare de scor primele două meciuri - cu Ungaria (15-39) şi Muntenegru (21-30). Liderul grupei este Spania, cu patru puncte.

Înaintea meciului, luni, Federaţia Internaţională de Handbal i-a acordat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai bună jucătoare din anul 2018. Decernarea trofeului a avut loc luni, la Kumamoto, la pauza meciului dintre Congo şi Japonia, de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

După meciul cu Kazahstan, România va mai disputa două meciuri în grupa C: miercuri, contra celor din Muntenegru, şi vineri, împotriva Ungariei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici