Campionul David Popovici, dat ca exemplu de către un important om din sportul românesc

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, spune despre David Popovici, care a reuşit să câştige medalia de aur la Campionatul European în bazin scurt, că este un exemplu pentru toţi tinerii României.

372 afișări
Imaginea articolului Campionul David Popovici, dat ca exemplu de către un important om din sportul românesc

Campionul David Popovici, dat ca exemplu de către un important om din sportul românesc

„Un tânăr super talentat reuşeşte la doar 17 ani un rezultat istoric, provenind dintr-o ţară fără tradiţie în nataţie, împotriva unor naţiuni mai puternice în acest sport”, spune, duminică, Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului.

Acesta atrage atenţia că medalia câştigată de David Popovici nu este doar primul său titlu la seniori, ci şi primul titlu pentru nataţia românească la această probă.

„David Popovici ne-a făcut bucuria de a deveni campion european în bazin scurt, iar aurul său nu e doar primul titlu pe care îl obţine la seniori, ci este şi primul titlu pentru nataţia românească la această probă. Sunt sigur că multe succese la fel de răsunătoare vor urma şi vă îndemn să vedeţi în el un exemplu pentru toţi tinerii acestei ţări. Bravo, David, suntem mândri de tine!”, mai spune Eduard Novak.

David Popovici a câştigat, sâmbătă, titlul european în proba de 200 de metri, în bazin scurt. Românul a înotat distanţa într-un minut, 42 de secunde şi 12 miimi, acest timp fiind cea mai bună performanţă a sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici