Campionul mondial la box Vitali Klitschko s-a bătut cu adversarii săi politici la Kiev

Campionul mondial la box, ucraineanul Vitali Klitschko, s-a bătut cu adversarii săi politici marţi, în cadrul unei şedinţe a Adunării municipale din Kiev.

110 afișări
Imaginea articolului Campionul mondial la box Vitali Klitschko s-a bătut cu adversarii săi politici la Kiev

Campionul mondial la box Vitali Klitschko s-a bătut cu adversarii săi politici la Kiev (Captură video)

Bărbatul de doi metri înălţime, îmbrăcat cu o cămaşă albă, s-a aflat în mijlocul unei busculade la tribuna Adunării, la care au participat aproximativ zece susţinători ai primarului Kievului şi susţinătorii lui Klitschko (opoziţie), conform imaginilor transmise de televiziunea ucraineană.

"Vă avertizez că, dacă cineva recurge la forţă, voi face şi eu recurs la forţă", le-a spus Klitschko adversarilor.

"Nu am lovit pe nimeni, am încercat doar să împing anumite persoane", a declarat el pentru postul de televiziune 1+1.

"Dacă mi-aş fi folosit forţa, s-ar fi ajuns la spitalizarea anumitor aleşi", a adăugat acesta.

Sportivul şi susţinătorii săi încercau să îi împiedice pe susţinătorii primarului să deschidă şedinţa Adunării cu privire la redistribuirea câtorva zeci de hectare de terenuri din capitala ucraineană, deoarece aceştia o considerau ilegală.

Vitali, cel mai mic dintre fraţii Klitschko, în vârstă de 38 de ani, a încercat de două ori să devină primarul Kievului în ultimii ani, dar a fost învins de fiecare dată de actualul primar, Leonid Cernoveţki.

La sfârşitul lui septembrie, el şi-a păstrat centura WBC la categoria grea, învingându-l pentru prima dată pe Cristobal Arreola, cu dublă cetăţenie mexicană şi americană, la Los Angeles.

Fratele său Vladimir este campion IBF, IBO şi WBO la categoria grea.

Vitali Klitschko

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici