Cămui: Ar fi bune trei puncte în următoarele trei meciuri

Consilierul tehnic al FC Farul, Cristian Cămui, a declarat, joi, că ar fi bine dacă echipa constănţeană va obţine trei puncte în următoarele meciuri, cu FC Timişoara, Unirea Urziceni şi FC Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

Farul va întâlni, sâmbătă, de la ora 18.30, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, formaţia FC Timişoara.

"Ne aşteaptă un meci împotirva echipei momentului. Cu cele şase puncte pe care le-ar fi avut, Timişoara ar fi fost pe primul loc, era şi finalista Cupei. Este o echipă disciplinată. Noi vom merge să ne valorificăm cât mai bine şansele şi să ne ridicăm la nivelul adversarului. Primele sunt blocate, dar acum trebuie să ne gândim doar la puncte pentru că doar ele ne pot ajuta să ne relizăm obiectivul de salvare de la retrogradare. În cele trei meciuri care urmează ar fi bune trei puncte, pentru că situaţia ar fi rezolvată înaintea meciurilor decisive", a spus Cămui, care a precizat că Rusmir va face parte din lotul ce se va deplasa la Timişoara, deşi are uşoare probleme medicale.

Fotbalistul portughez Chico a afirmat că echipa Farul va avea un meci foarte greu cu FC Timişoara. "Un meci foarte greu. Avem foarte mare nevoie de puncte. Eu mai am doi ani contract cu Farul şi sper să joc în prima ligă, nu în a doua", a menţionat el.

Antrenorul secund Sevastian Iovănescu consideră că partida de sâmbătă nu este una capitală. "Un meci normal, nu este unul capital. Sperăm să spargem gheaţa şi să luăm puncte. Sunt convins că jucătorii vor face totul pentru a salva echipa de la retrogradare. La Timişoara jocul presupune o aşezare mai defensivă, dar asta nu înseamnă că vom băga autobaza", a declarat Iovănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici